Re-kreáció

Újrahasznosítás kreatívan

Last minute adventi koszorú azoknak, akik elszámították magukat...

2014. december 03. 00:26 - Veress Mariann

... és azt hitték, hogy egy héttel később lesz advent első vasárnapja. Így jártunk mi, így vasárnap helyett hétfőn gyújtottuk meg az első gyertyát a "koszorún".

_dsc1451.jpg

Ezt sikerült összehozni a gyerekekkel. Nagyon könnyű feladatnak néz ki, de azért el lehet babrálni vele. Sokat segít, ha a kockacukor mérete kisebb az üveg szájánál. Persze segédeim gondoskodtak róla, hogy a megfelelő méretű legyen a kockacukor: a cukrosdoboz és az üveg között még egy állomást (a szájukat) is beiktatták. (Tavaly is dekoráltam kockacukorral, akkor még bevették, hogy az nem ehető.) A hóembereket hobby boltokban kapható szivacsos papírból (próbáltam megtalálni a hivatalos nevét, nem sikerült) vágtuk ki. A csillagokat szintén ebből az anyagból készítettük úgy, hogy beragasztóztuk és cukorral vontuk be, hogy szépen csillogjon.

_dsc1459.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek, oszd meg ismerőseiddel!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://re-kreacio.blog.hu/api/trackback/id/tr596953301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása